Ik vraag me af hoe ik zou zijn...

Gepubliceerd op 27 mei 2022 om 13:20

Ik zou me zelfzeker voelen. Meer durven. Luider praten. Eerlijk zeggen wat ik zou denken en willen. Zonder altijd te blijven nadenken. Me laten zien en in het midden gooien. Ik zou sterker zijn. Ik zou men lichaam laten zien zonder enige twijfel. Als iemand zou zeggen dat ik perfect ben zoals ik ben, zou ik ze direct geloven dat het zo was. Ik zou niet zo lang doen en twijfelen over mij klaar te maken, wachtende tot ik er goed genoeg uitzie. Ik zou gewoon gaan, niet nadenkende wie er zit neer te kijken op mij. Ik zou trotser zijn op wie er voor mij in de spiegel staat. Ik zou niemand mijn enthousiasme laten afnemen door commentaar. Minder twijfels of ik wel goed genoeg ben en het waard ben om te blijven.

Als ik niet zo onzeker was, zou ik zijn wie ik vanbinnen ben.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.