Over mij 

 


        

Hey! Ik ben Luna-Brit, een winterkindje met een hart voor schrijven en een liefde voor babbelen.     

       

Ik heb altijd al een passie voor schrijven gehad, al van kinds af aan. Ik schreef graag quotes en teksten om mijn gevoelens en gedachten te kunnen uiten. Nu wil ik mijn passie voor schrijven gebruiken om anderen te helpen.

 

Nu wil ik, met mijn blogs, andere helpen. Ik wil een open communicatie creëren over mentale gezondheid en anderen laten weten dat ze niet alleen zijn. Het is mijn doel om herkenning te bieden en positiviteit te brengen, ondanks de uitdagingen die het leven soms met zich meebrengt.

Naast mijn passie voor schrijven ben ik ook heel ondernemend en ambitieus. Ik droom van een eigen bedrijf en ik denk dat mijn veelzijdigheid en empathisch vermogen mij daarbij zullen helpen.

 

Ma bon, ik wijk weer af. Ik ben een enthousiast iemand die graag alles positief bekijkt, dat lukt natuurlijk niet altijd even goed omdat niet alles altijd rozengeur en maneschijn is. Daarbuiten geniet ik van alle dingen die op mij af komen en ik neem de toekomst zoals die komt. Ik ben iemand die echt van het leven geniet aldus al die kleine dingen en geluksmomentjes. Levensgenieter tot en met ;)