• Webshop is coming
  • Log alvast in voor de nieuwsbrief onderaan ↓

Over mij 

 


        

Hey! Ik ben Luna-Brit, geboren op 27 december in 2003 en wonende te Sint-Katelijne-Waver.              

Ik heb een passie voor schrijven, al van kinds af aan. Quotes en teksten schrijven deed ik altijd al graag. Nu doe ik het niet alleen meer voor mezelf. Vroeger schreef ik enkel om mijn gevoelens en gedachten kwijt te kunnen, want alles opschrijven helpt mij echt om alles te verwerken. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen manier daarvoor.

 

Nu wil ik, met mijn blogs, andere helpen. Helpen met ze herkenning te geven en hen te laten weten dat ze nooit alleen zijn. Om hen motivatie te geven en ze positiviteit te brengen ondanks de dingen die ons testen in het leven. Blogs schrijven is nu één van mijn meest favoriete bezigheden geworden en daar ben ik toch wel trots op want ik had nooit gedacht dat ik ooit een blog zou beginnen en er zo'n passie voor zou hebben.

 

Ma bon, ik wijk weer af. Ik ben een enthousiast iemand die graag alles positief bekijkt, dat lukt natuurlijk niet altijd even goed omdat niet alles altijd rozengeur en maneschijn is. Daarbuiten geniet ik van alle dingen die op mij af komen en ik neem de toekomst zoals het komt. Ik ben iemand die echt van het leven geniet aldus al die kleine dingen en geluksmomentjes. Levensgenieter tot en met ;)