Het zit me in het bloed

Gepubliceerd op 29 oktober 2021 om 21:47

Creativiteit en ondernemen, het zit erin. Om deze twee later te kunnen combineren is dan ook een droom. Een eigen bedrijf, een eigen verhaal, dat is wat ik op poten wil zetten. De ambitie zit er al lang in om een eigen onderneming te starten, al van kinds af aan. Ik wil me niet enkel verdiepen tot het verkopen van een bepaald product, maar graag wil ik met mijn eigen bedrijf mensen iets kunnen bieden waarbij helpen ook een belangrijk aspect is. Ik ben nu 17, tikkeltje te jong zal je denken, maar als ik kon zou ik het liefst van allemaal nu al aan dat avontuur beginnen.

Media en entertainment business, de richting die ik nu volg aan mijn eerste jaar hoger bij Thomas More. Een richting die je veel bijleert over de creatieve kant, maar ook over het hele financiële plaatje. Van concepten tot een echte start-up factory, want nee deze richting is niet heel de week door in een saaie aula zitten. Deze richting bied ook ruimte om te groeien door te doen. De komende drie jaren ga ik me volledig focussen op deze richting, ervaring kan je nooit genoeg hebben voor het oprichten van een eigen bedrijf.

 

Blogs, dat zal later niet ontbreken binnen mijn bedrijf. Het is een passie, een passie waaruit allerlei dromen tot stand zijn gekomen. Ik kan maar niet genoeg uitdrukken hoe graag ik een eigen pand wil kopen, waar ik vanaf nul kan starten met groeien en waarbij een mooi bedrijf kan openbloeien. Daarna is het te hopen dat dit ook slaagt en succes heeft. Natuurlijk kent iedere ondernemer zijn ups en downs, er zullen fouten gemaakt worden, dat kan ik met zekerheid zeggen. Het is niet altijd makkelijk om die route af te leggen, maar wat leg ik er graag mijn hart en ziel in. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.