Ik leer mezelf beter kennen

Gepubliceerd op 20 februari 2021 om 20:20

Het is vreemd om te zeggen, maar ik heb mezelf echt leren kennen. Ik ben te weten gekomen hoe ik reageer op bepaalde dingen, onder andere hoe ik omga met stress, emoties en situaties.  Zo heb ik geleerd hoe ik hier het beste mee omga en op welke manier ik mezelf het beste motiveer. Ondertussen weet ik mezelf goed een boost te geven wanneer ik het nodig heb en wat ik tegen mezelf moet zeggen om me wakker te schudden als het even slecht gaat en ik te veel pieker.

Ik ben mezelf ook vaak heel hard tegengekomen en zeker in deze tijd denk je daar meer over na. Ik heb geleerd wat mijn mindere en sterke punten zijn, hoe ik mezelf tot rust moet brengen als het niet meer gaat. Elke keer leer ik meer over mezelf en dat is de meest boeiende zoektocht die ik nu aan het ervaren ben.


Ik blijf werken aan mezelf, niemand is perfect.

 


Ondertussen kan ik zeggen dat ik mezelf best goed ken. Natuurlijk ben ik nog steeds opzoek naar wie ik echt ben of beter gezegd ik ben aan het groeien naar de persoon die ik ben. Het is voor iedereen een zoektocht en soms weet ik nog niet goed wie ik wil zijn, maar dat is oké want ik heb er vertrouwen in dat alles op het juiste moment zal gebeuren. We weten niets zeker in het leven en weten dus ook niet wat de toekomst ons zal brengen.

Elke dag blijven we groeien. We gaan door dingen heen die ons helpen evolueren en die ons achteraf sterker maken. Sommige mensen geven ons zelfs meer inzichten en geven ons de kans om het leven vanuit een heel ander standpunt te bekijken. Ook leren we over hoe we situaties de volgende keer zullen aanpakken en wat we moeten loslaten. We leren over onszelf en bovenal we leren veel van onszelf. 


𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞𝐧'𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐥𝐥 𝐨𝐟 𝐦𝐞 𝐲𝐞𝐭. 


liefs,

Luna-Brit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.