Wat een "lovestory" betekent voor mij

Gepubliceerd op 26 januari 2020 om 17:25

Voor mij niet de geïdealiseerde man 

 

Een true lovestory gaat niet over het vinden van de ideale en perfecte man die een uitstekend betaalde baan heeft, waar elke vrouw voor valt, nee! (Wat trouwens echt veel te cliché is.)

Het gaat niet over het vinden van iemand die aan alle items op je lijstje voldoet. Liefde is meer dan de puntjes op je checklist. Liefde gaat over iemand liefhebben en iemand perfect vinden op hun manier.

 

Waar het echt over gaat

 

Wanneer je verliefd wordt op iemand, zijn er geen regels, er zijn alleen gevoelens. Die gevoelens zijn niet gebaseerd op wat voor baan ze hebben, hoeveel geld ze verdienen of waar ze vandaan komen.

Het gaat erover dat je van iemand houdt om de persoon die dat ze zijn, ongeacht waar ze vandaan komen of wat ze doen. Het maakt niet uit of ze een goed diploma hebben, of... whatever! 

Een true lovestory is van iemand houden, omdat je gewoonweg houdt van die ene persoon en je geen leven zonder hem kunt voorstellen... Het gaat erom dat je bij die persoon dat ene gevoel hebt dat je nooit zou willen loslaten. Het is het houden van iemand waar je de mindere puntjes er graag bijneemt als dat je kan garanderen dat deze persoon voor altijd bij je zal blijven.

Het is iemand graag zien omdat de blik in hun ogen je blijft aantrekken. Het is verliefd worden omdat de manier waarop ze bewegen iets met je doet. Het draait allemaal om de persoon, niets anders.

Je wordt gewoon verliefd door hen in de ogen te kijken, door hoe ze praten...

Het is verliefd worden op iemand waar slechts één blik alles kan zeggen.

Waar de ogen elkaar ontmoeten en er een sterke verbinding is alsof er niemand anders is.

Het gaat over iemand liefhebben die gewoon bij je past. Dat wanneer je met elkaar bent, het voelt alsof je één bent! Het gaat erom je soulmate te vinden.

 

When you feel it, you feel it, right? Iedereen weet wat ik bedoel. Ook al is de jongen die je graag ziet niet persé jouw mister perfect die je altijd al in gedachten had, als hij je dat ene gevoel geeft, zit het goed en laat hem dan niet los. Laat hem niet los want zo'n gevoel is moeilijk te vinden. Als het gevoel er is dan is er geen verdere verklaring nodig, want die zal je niet vinden. Als je iemand graag ziet dan gebeurt het gewoon.

 

Klein beetje cliché maar het blijft een true lovestory.

That's a true lovestory to me!💕

 

Liefs,

Luna-Brit

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.