Mijn onzekerheden over de blog

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 21:00

Niet alles loopt van een leien dakje. Niet alles gaat altijd even goed en niet alles is rozengeur en maneschijn maar dat leert ons van alles. Daaruit halen we onze sterktes en krachten. Daaruit komen we te weten wat we willen in ons leven en wie we willen zijn.

 

Maar soms steken die onzekerheden de kop op. Ook bij mij en zeker als het gaat over mijn twijfels en veranderingen in het algemeen. 

 

Ik twijfel nog te vaak aan mezelf en aan de dingen die ik doe. In dit geval heb ik het over mijn content en blogs. Kortom over eLBee Community. Zou ik het wel doen? Is het wel goed genoeg om te delen? Moet ik meer delen of juist niet alles online zwieren? Vinden mensen mijn content wel leuk of niet? Dat zijn op dat vlak de meest gestelde vragen die mijn hoofd blijven doorkruisen. 

Zoals je al hebt gelezen in mijn personal blog De reden waarom... ben ik deze blog begonnen zonder er lang bij na te denken, om het zo te zeggen. Ik ben deze blog spontaan begonnen op mijn eigen manier. Het was, in de tijd dat ik het heb opgericht, vooral een uitlaatklep voor mij. Ik heb toen beseft hoe diep je kan zitten en dat het kan lijken dat er geen einde aan zal komen. Ik wou mensen kunnen helpen, steunen en herkenning geven. De blog was in het begin eenvoudig en simpel. Totaal nog niet professioneel en ik bezag het ook niet als een echt echt project. Naarmate dat ik het langer deed en dit ook serieuzer begon te worden ging ik er ook meer tijd aan besteden, ook nadat het beter met mij ging. Sindsdien is mijn content, website en blog gegroeid en zie ik dit nu als een stuk van mij. Een stuk van mij dat ik nu wel bekijk als mijn eigen project en onderneming, waar ik trots op ben. 

Toen de blog serieuzer werd en niet zomaar een blog bleef die ik even had opgericht kwam er wel even een reality check. Ik wist even niet of ik dit wel was. Er spookte terug vragen door mijn hoofd. Is dit wel iets voor mij om blogger te worden? Wil ik hier echt een bezigheid van maken? Ben ik wel het type persoon om dit te doen? 

Soms voelde het vreemd aan om ineens een blogger te zijn en te behoren tot één van de vele bloggers. 

Maar, want er is een hele grote maar, ik sta achter alles wat ik doet. Ik sta achter de blogs die ik schrijf. Ik sta achter de content die ik maak. Bovenal ik doe het allemaal met super veel passie en plezier. 

 

Liefs,

Luna-Brit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.