Je leven onder controle krijgen

Gepubliceerd op 10 januari 2020 om 17:40

Ze zeggen dat je jouw eigen leven voor een groot stuk zelf in handen hebt en dat jij alleen kan beslissen wat je doet. Ja, aan de ene kant is dat inderdaad zo. Niemand kan beslissen in jouw plaats. Zoals altijd volgt er een maar, ons leven gaan we nooit helemaal onder conctrole kunnen hebben. Dit is soms iets lastig omdat de meeste dat wel zouden willen. Soms wordt je geleefd door je leven zelf en de gebeurtenissen die erin plaatsvinden. We kunnen dus gewoon weg niet alles onder controle hebben. We kunnen nooit weten wat er nog zal komen en veranderingen komen vaak te pas en te onpas. 

Vrienden zijn bijvoorbeeld een factor die er ook voor kunnen zorgen dat je leven ineens ondersteboven kan gezet worden. Ze kunnen je leven veranderen door in je leven te komen maar ook door er uit te verdwijnen. De ene verandering is al wat leuker dan de andere. 

 

Er zijn veel dingen die kunnen gebeuren dat we niet kunnen voorspellen. In het leven gebeuren er altijd dingen waar jij je helemaal niet had aan verwacht. Maar deze dingen die gebeuren bepalen voor een heel groot deel je leven.

 

Probeer geen totale controle over je leven te krijgen maar leer omgaan met het feit dat je niet alles onder controle kunt hebben.

 

Liefs,

Luna-Brit 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.